De Icon Transformer Volume Control preamp                      augustus 2017

                                                                 on YouTube, made by Pal from Icon

 In mijn setting voldoet hij meer dan prima maar dat heeft toch wel minimaal 2 weken nodig om tot 100% te komen. Kan maar niet wennen aan dit principe maar keer op keer heeft audio toch zijn inspeeltijd nodig. Als 1e klonk de Icon bij mij bedompt en wilde het al afschrijven maar gaf het de tijd en zelfs meer dan dat. Daarna begon hij te zingen en wel in het hoog wat ik omschrijf als ; zijdezacht, niet Upfront.

                                                                             Hier in Heinkenszand
Het laag kwam wat later en wel wat men niet zozeer zou verwachten van een buizentrap maar meer van een torrenbak. Laag is niet "zwabberig"maar strak en is weg als het weg moet zijn. Stemmen zijn altijd met kippenvel aanwezig, blijf hier elke dag van genieten. Wat mij ook is opgevallen dat in de stemmen totaal geen geforceerdheid aanwezig is. Bij de hoge vrouwenstemmen blijft de stem overeind, zijdezacht.
De Icon geeft je ook een kijk in de instrumenten.

                                                                on YouTube, made by Pal from Icon

 Het volume is zeer aangenaam, of comfortabel zoals u wilt, in bediening. Zeer verfijnd. Voldoende inputs en outputs voor mij. De stilte zult u als zeer aangenaam ervaren. We zeggen dan  ZWART/NOIR/BLACK.  Het loopt allemaal vanzelf, nogmaals zeer aangenaam, het kost u geen moeite om van de muziek te genieten. U wordt een deel van het geheel of moet ik zeggen , U gaat op in het geheel. Mijn muzikale tuin.

Onderstaande zit in het muzikale vat, binnenkort verkrijgbaar.       VoiceControl